Vse dobro v prihajajočih praznikih in v 2020

20. 12. 2019

Na projektu SOPA - Skupaj za odgovoren odnos do pitja alkohola - voščimo vsem vse lepo in dobro v prihajajočih praznikih in letu 2020!

S sodelavkami in sodelavci bomo nadaljevali s prizadevanji k ozaveščanju slovenske javnosti in družbe glede pitja alkohola ter skušali čim več ljudem ponuditi podporo pri izbiri zdravih navad. Na terenu v 18 lokalnih okoljih po Sloveniji bomo tudi v letu 2020 izvajali pilotni pristop SOPA.

Na projektu SOPA – Skupaj za odgovoren odnos do pitja alkohola – voščimo vsem vse lepo in dobro v prihajajočih praznikih in letu 2020! S sodelavkami in sodelavci bomo nadaljevali s prizadevanji k ozaveščanju slovenske javnosti in družbe glede pitja alkohola ter skušali čim več ljudem ponuditi podporo pri izbiri zdravih navad. Na terenu v 18 lokalnih okoljih po Sloveniji bomo tudi v letu 2020 izvajali pilotni pristop SOPA. Kratek ukrep 1 oziroma pogolobljen pogovor s posameznikom in nudenje podpore ter spremljanje se izvaja v zdravstvenih domovih in centrih za socialno delo, ki so navedeni na TEJ POVEZAVI.

Spremljajte naše aktivnosti na tej spletni strani in twitter profilu.

SOPA cestitka